Home Aktualitet Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, shqyrtoi dhe miratoi disa projektvendime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, shqyrtoi dhe miratoi disa projektvendime

7 min read
0
244

Tirane,  20 Qershor/ATSH/.- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, nĂ« mbledhjen e ditĂ«s sĂ« sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: “PĂ«r miratimin e vĂ«zhguesve afatshkurtĂ«r dhe pĂ«rkthyesve tĂ« AmbasadĂ«s Italiane, pĂ«r vĂ«zhgimin e zgjedhjeve pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”. “PĂ«r miratimin e vĂ«zhguesve afatshkurtĂ«r tĂ« Bashkimit Europian, pĂ«r vĂ«zhgimin e zgjedhjeve pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”. “PĂ«r njĂ« shtesĂ« nĂ« vendimin nr.319, datĂ« 26.05.2017 “PĂ«r miratimin e pĂ«rkthyesve tĂ« OSBE/ODIHR, pĂ«r vĂ«zhgimin e zgjedhjeve pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”. “PĂ«r njĂ« shtesĂ« nĂ« vendimin nr.393, datĂ« 14.06.2017 “PĂ«r miratimin e vĂ«zhguesve afatshkurtĂ«r tĂ« ShoqatĂ«s pĂ«r Integrimin e Zonave Informale, pĂ«r zgjedhjet pĂ«r Kuvendin e ShqipĂ«risĂ«, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”.“PĂ«r miratimin e njĂ« pĂ«rfaqĂ«suesi tĂ« AgjensisĂ« Greke “SOOC”, pĂ«r vĂ«zhgimin e zgjedhjeve pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”.“PĂ«r miratimin e vĂ«zhguesve afatshkurtĂ«r dhe pĂ«rkthyesve tĂ« AmbasadĂ«s Sllovake, pĂ«r vĂ«zhgimin e zgjedhjeve pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017” “PĂ«r miratimin e vĂ«zhguesve afatshkurtĂ«r dhe pĂ«rkthyesve tĂ« AmbasadĂ«s Hungareze, pĂ«r vĂ«zhgimin e zgjedhjeve pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”. “PĂ«r miratimin e gazetarĂ«ve dhe operatorĂ«ve tĂ« Televizionit “Tv1 Channel ShkodĂ«r” pĂ«r vĂ«zhgimin e zgjedhjeve pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”. “PĂ«r miratimin e gazetarĂ«ve dhe operatorĂ«ve tĂ« televizionit Kopliku, pĂ«r vĂ«zhgimin e zgjedhjeve pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017, nĂ« Qarkun ShkodĂ«r”. “PĂ«r shqyrtimin e kĂ«rkesĂ«s sĂ« PartisĂ« LĂ«vizja Socialiste pĂ«r Integrim: “PĂ«r njĂ« ndryshim nĂ« udhĂ«zimin nr.4, datĂ« 09.04.2015: “PĂ«r mĂ«nyrĂ«n e caktimit dhe tĂ« organizimit tĂ« vendit tĂ« numĂ«rimit tĂ« votave, kriteret pĂ«r caktimin e numĂ«rimit tĂ« grupeve, pĂ«r cdo vend numĂ«rimi tĂ« votave, pĂ«r caktimin e rregullave pĂ«r ndarjen e detyrave midis anĂ«tarĂ«ve tĂ« grupeve tĂ« numĂ«rimit”.

KQZ vendosi tĂ« pranojĂ« kĂ«rkesĂ«n e subjektit zgjedhor LSI, pĂ«r tĂ«rheqjen e kĂ«rkesĂ«s pĂ«r njĂ« ndryshim nĂ« udhĂ«zimin nr. 4, tĂ« datĂ«s 09.04.2015. “PĂ«r miratimin e numrit tĂ« kutive tĂ« votimit rezervĂ«, qĂ« do tĂ« dĂ«rgohen nĂ« çdo KZAZ, pĂ«r zgjedhjet pĂ«r Kuvendin, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”. “PĂ«r lirimin dhe emĂ«rimin e disa anĂ«tarĂ«ve dhe sekretarĂ«ve tĂ« KZAZ-ve, pĂ«r zgjedhjet pĂ«r Kuvend tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”. “PĂ«r miratimin e Manualit tĂ« PunĂ«s sĂ« KZAZ-sĂ« dhe Grupit tĂ« NumĂ«rimit tĂ« Votave tĂ« ZAZ-sĂ« nr.42, pĂ«r zgjedhjet pĂ«r Kuvendin dhe zgjedhjet pĂ«r Kryetarin e BashkisĂ« KavajĂ«, tĂ« datĂ«s 25 qershor 2017”. “PĂ«r shfuqizimin e vendimit nr. 405, datĂ« 14.06.2017, “PĂ«r shpalljen e shortit pĂ«r tĂ« gjithĂ« KZAZ-tĂ«, pĂ«r caktimin e partisĂ« qĂ« do tĂ« propozojĂ« anĂ«tarin e tretĂ« tĂ« GNV-ve, pĂ«r zgejdhjet pĂ«r Kuvend, tĂ« datĂ«s 25.06.2017”. “PĂ«r shpalljen e rezultatit tĂ« shortit pĂ«r tĂ« gjithĂ« ZAZ-tĂ«, pĂ«r caktimin e partisĂ« qĂ« do tĂ« propozojĂ« anĂ«tarin e katĂ«rt tĂ« GNV-ve, pĂ«r zgjedhjet pĂ«r Kuvend tĂ« datĂ«s 25.06.2017”.

KQZ vendosi të miratojë rezultatet e shortit, sipas të cilit:  PDIU do të propozojë anëtarin e katërt të grupeve të Numërimit të Votave në tavolinat me numër ccift, në të gjithë ZAZ-të.  PR do të propozojë anëtarin e katërt të grupeve të Numërimit të Votave në tavolinat me numër tek, në të gjithë ZAZ-të.

/f.n/

 

Në bazë të nenit 4 të ligjit ''Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare'', ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Load More Related Articles
Load More By Flora Nikolla
Load More In Aktualitet
Comments are closed.

Check Also

Uashington DC, Rama: Shqiptarët dorëzuan listën e floririt, por jo hebrenjtë

TiranĂ«, 4 Mars/ATSH/- Kryeministri Edi Rama ka marrĂ« pjesĂ« sot nĂ« KonferencĂ«n Vjetore tĂ« K…