Home Na Kontaktoni

Na Kontaktoni

Per te na kontaktuar, ju lutemi te perdorni informacionet e meposhtme:

Edlira Petrela         -Shefe e Marrdh.Jashte & Marketingut   Tel : 0692099925       Email[email protected]

Laurend Memelli    -Shef i Zyres Juridike                                 Tel: +355692050925  E-mail: [email protected]

Flora Nikolla            -Kryeredaktore                                           Tel: +355692050921  E-mail: [email protected]

Almarina Gegvataj -Kryeredaktore                                          Tel: +355692050922  E-mail: [email protected]

Arian Jorgaqi          -Shef ne Departamentin e Perkthimit    Tel: +355697069325   E-mail: [email protected]

 

Adresa :    AGJENCIA  TELEGRAFIKE  SHQIPTARE

Rruga  “Ismail   Qemali”   Nr = 11  ,  Tirane

 

Në bazë të nenit 4 të ligjit ''Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare'', ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.